استعلام قیمت

استعلام قیمت

بررسی مشخصات فنی و موارد استفاده پمپ مگنتی ضد اسید

با گذر زمان تغییرات بزرگی در سبک زندگی بشر رخ داده و باعث شده تا ابزارها و دستگاه‌های جدید صنعتی با برندهای متنوع برای کاربردهایی خاص وارد صنایع و کارخانه‌ها شوند. یکی از این دستگاه‌ها که تاثیرات زیادی بر مشاغل صنعتی داشته، پمپ است. پمپ‌ها دارای نمونه‌های متنوعی هستند که با توجه به ساختار و آپشن‌هایی که دارند، به کار گرفته می‌شوند. پمپ مگنتی ضد اسید( یا همان پمپ مغناطیسی)‌ از جمله پمپ‌های پر کاربرد صنعتی است که نسخه اولیه آن سال 1940 تولید و حدودا 50 سال بعد نسخه تکمیل شده آن به بازار عرضه شد. پمپ‌های مگنتی جزء پمپ‌های پلیمری بوده و نوع مکانیسم آنها بصورت سانتریفیوژی است. در ادامه مقاله امروز شما را با انواع، کاربردها، طرز کار و مزیت‌های پمپ مگنتی ضد اسید آشنا خواهیم کرد.

پمپ‌های مگنتی ضد اسید به چه منظوری طراحی شده‌اند؟

پمپ‌های مگنتی ضد اسید برای جابجایی مواد سیال به کار گرفته می‌شوند که این مواد می‌تواند شامل مواد بازی، انواع حلال‌ها، اسیدها، انواع مواد شیمیایی و غیره باشد. پمپ مگنتی، از نشتی سیالات جلوگیری کرده و به عنوان مانعی برای هدر رفتن آنها عمل می‌کند. پمپ‌های مگنتی ضد اسید در برابر خورنده‌ترین اسیدها بسیار مقاوم بوده و برای پمپاژ در شرایط ویژه، بهترین گزینه هستند. این پمپ‌ها صدای زیادی نداشته و از نظر ساختاری، طراحی ساده‌ای دارند. برای پمپ‌های مگنتی مغناطیسی، یک موتور در نظر گرفته شده که محرکه‌های آن، از قدرت بالایی برخوردار هستند. این محرک‌ها، بصورت پروانه‌های پیچی بوده که از قسمت انتهایی، کار مکش را انجام می‌دهند.

آشنایی با متریال و ساختار پمپ‌های مگنتی ضد اسید

با توجه به اینکه این پمپ‌ها قرار است چه موادی را منتقل کنند، از متریال متفاوتی برای ساخت آنها استفاده می‌شود. پلی‌پروپیلن( pp)، پلی اتیلن، پی وی سی، تفلون و کاینار( PVDF)، از جمله موادی هستند که با توجه به نوع سیال به کار گرفته می‌شوند. طراحی این پمپ‌ها به گونه‌ای بوده که الکتروموتور و پروانه بطور مستقیم به یکدیگر وصل نمی‌شوند و حرکت پروانه‌ها به دلیل وجود میدان مغناطیسی است. قسمت آب‌بند این نوع پمپ، دارای شافتی 2 تکه بوده که بصورت داخلی و خارجی می‌باشند. این قطعات دارای خاصیت آهنریایی‌ هستند و این ویژگی موجب شده تا دقیقا بر روی شافت‌ها چفت شوند.

بررسی مشخصات فنی پمپ‌های مگنتی ضد اسید( مغناطیسی)

پمپ‌های مگنتی ضد اسید به دلیل قابلیت‌هایی که دارند، تنها برای شرایط خاصی قابل استفاده هستند. در برخی از مواقع، برای این پمپ‌ها یک جعبه آب‌بندی قرار می‌دهند تا به عنوان یک سرد کننده برای آب عمل کند. بیشترین دمایی که این دستگاه می‌تواند تحمل کند، 120 درجه سانتی‌گراد بوده و حداکثر فشار قابل تحمل برای آنها نیز چهارده بار است. همان طور که گفتیم، یک سری پروانه برای پمپ‌های مگنتی طراحی شده که فرم آنها بصورت باز و بسته می‌باشد. اگر قرار است درون مواد سیال ذره ‌های جامد ریز وجود داشته باشد، باید نوع پروانه باز پمپ مگنتی به کار گرفته شود. لازم به ذکر است که اگر از این پمپ‌ها بصورت پروانه باز استفاده شود، راندمان کاهش می‌یابد. پمپ‌های مگنتی ضد اسید، به کمک الکتروموتورهای یک و سه فازی کوپله شده و ورودی‌ها و خروجی‌های آنها به فرم "فلنچی" و یا "رزوه‌ای" هستند. حداکثر توانی که پمپ‌های مگنتی مصرف می‌کنند، پانزده کیلووات است.


پمپ ضد اسید




پمپ‌های مگنتی ضد اسید برای استفاده در کدام موقعیت‌ها مناسب هستند؟

از آنجایی که می‌توان برای تولید این پمپ‌ها از مواد تشکیل دهنده متنوعی استفاده کرد، پس برای انتقال مواد مختلف مناسب هستند. یکی از ویژگی‌های مشترک این مواد انتقالی، سیال بودن( مواد تراکم‌پذیر گازی و تراکم ناپذیر مایع) آنهاست. از جمله موارد استفاده پمپ‌های مگنتی ضد اسید، می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:

1. منتقل کردن مواد شیمیایی سمی.

2. انتقال مواد سیالی که از موادی با خاصیت رادیواکتیوی تشکیل شده‌اند.

3. مواد سیالی که بو بدی دارند.

4. مواد شیمیایی و سیالاتی که سلامت محیط زیست را به خطر می‌اندازند.

5. انتقال دادن مواد با خاصیت خورندگی.

6. جابجا کردن مواد سیالی که قابلیت اشتعال دارند.

7. این پمپ‌ها برای انتقال مواد فرار شیمیایی مثل الکل، گزینه مناسبی هستند.

8. جابجایی مواد شیمیایی که قیمت بالایی دارند.

9. مواد سیال 2 فازی.

10. جابجایی مواد سیالی که تحت فشار هستند.

11. منتقل کردن مواد قلیایی( بازی)

استفاده از پمپ مگنتی سانتریفیوژی، چه مزیت‌هایی دارد؟

پمپ‌های مگنتی سانتریفیوژی، به دلیل نحوه عملکرد و ساختارشان، نسبت به سایر نمونه‌ها دارای مزیت‌های خاصی باشند. این مزایا عبارتند از:

- هیچ‌گاه بین اجزاء تشکیل دهنده پمپ، ساییدگی رخ نمی‌دهد.

- روش‌های نگهداری این پمپ‌ها آسان است.

- از نظر ساختاری، ساده هستند.

- استهلاک این پمپ‌ها کم است.

- این پمپ‌ها هرگز دچار نشتی نمی‌شوند.

- این پمپ‌ها این قدرت را دارند تا مواد سیال سمی را از رنج صفر تا چهار منتقل کند.

- بهینه سازی انرژی.

- پمپ‌های مگنتی برای جابجایی انواع مواد حلال و خورنده بسیار ایمن هستند.

- در پمپ های مگنتی، از سیال پمپ شونده استفاده می‌شود. این سبب شده تا از آنها به برای روان‌کاری و خنک کنندگی، استفاده شود.

در زمان استفاده از پمپ‌های مگنتی ضد اسید، یک سری نکات را باید مد نظر داشت. این پمپ‌ها به گونه‌ای طراحی شده که نمی‌توانند بصورت خشک کار کنند. از طرفی، اگر دما از محدوده تعیین شده عبور کند، پمپ دچار مشکل خواهد شد. حین کار باید دقت کافی داشته باشید. همچنین از اندازه اتصالات پمپ مطمئن شوید که بیش از حد بزرگ نباشند (الکتروموتورها نیز نباید بیش از حد بزرگ باشند). یکی از مشکلات دیگری که حین کار با آنها ممکن است رخ دهد، بحث ویسکوزیته یا همان روانگری است. اگر میزان ویسکوزیته از حد تعیین شده بالاتر رود، تاثیرات نامطلوب و مخربی بر روی عملکرد پمپ‌ها خواهد گذاشت. این را هم بدانید که مواد سیالی که قرار است برای این پمپ‌ها استفاده شود، نباید ته نشین شوند.

پمپ ضد اسید طرحی از پمپ فرآیند شیمیایی مغناطیسی هستند که نیاز به آب بندی شفت را از بین می برند. این هزینه اولیه پمپ و همچنین هزینه های عملیاتی روزمره را بسیار کاهش می دهد.

اتصال بین درایو موتور و درایو پمپ از طریق اتصال مغناطیسی ایجاد می شود که از طریق کفپوش ایزوله کار می کند. این بدان معناست که هیچ راهی مستقیم یا غیرمستقیم وجود ندارد که از طریق آن مایعات یا گازها فرار کنند که هم برای اپراتورها و هم برای محیط زیست خطری ایجاد کند.



پمپ انتقال اسید



چه زمانی به پمپ ضد اسید احتیاج دارم؟

عموماً وقتی محصول پمپاژ خورنده است ، یا نشتی آن محصول می تواند به اپراتورها آسیب برساند یا به محیط زیست آسیب برساند.

نمونه هایی از این محصولات عبارتند از:

• اسید هیدروکلریک

• متان

• سولفات سدیم

• هیدروکسید سدیم

• هیپوکلریت سدیم

• اسید سولفوریک

جهت خرید و استعلام قیمت محصولات با ما در ارتباط باشید